Entradas / Appetizers
Pimientos del piquillo rellenos de marisco / Stuffed piquillo peppers of seafood
Rollos de espinacas gratinados / Grated rolls of spinaches
Crepes rellenas de changurro / Crab crepes with seafood sauce
Cogollos con ventresca de bonito / Hearts of Lettuce with Butterfly fillets of Bonito tuna
Croquetas de ave de la casa (10und.) / Handmade poultry croquettes
Berenjena rellena de merluza / Stuffed eggplant of hake
Pastel de setas y gambas / Shrimps with mushrooms pie
Los huevos del padre (Con perdón) (4 pers.) / Organic fried and scrambled eggs with poached potatoes
Anchoas a la bilbaína / Fresh anchovies Bilbaina style
Jamón de bellota (1/2 ración) / Iberian acorn ham
Tabla del Padre (Ibéricos y Queso Zamorano) / Father’s Table (Assortment of Iberian products and cheese)
Pescados / Fish
Tenemos pescado según mercado / Ask about our fresh fish of the day
Carnes / Meats
Escalopines con salsa de champiñón / Scaloppini with mushroom sauce
Carne a la parrilla con dos guarniciones / Stone-grilled tenderloin finished at the table and served with French fries and mixed greens.
Filete de lomo al Roquefort / Beef tenderloin steak with Roquefort sauce
Chuletillas de Lechazo fritas en aceite de oliva / T Bones Baby Lamp
Entrecot con guarnición / Entrecôte steak with garnish
Solomillo a la pimienta / Filet Mignon steak with black pepper sauce
Centro de solomillo a la parrilla / Grilled Tournedo
Pierna de cordero lechal al horno / Baby Veal Steak from Zamora
Solomillo relleno de foie y salsa de trufa / Stuffed filet mignon steak with foie gras and truffle sauce
Postres / Desserts
Helados Artesanos / Artisanal ice cream
Flan casero al caramelo / Housemade caramel custard
Sorbete al Cava / Sorbet with Cava
Tartas caseras de sabores / Daily housemade pies
Mousse de yogurt / Yogurt mousse
Profiteroles rellenos con chocolate caliente / Stuffed profiteroles with hot chocolate
Coulant de chocolate con salsa inglesa / Tiramisu (Tuscan Trifle)
Repostería de la casa para cuatro personas / An assortment of housemade cakes for four persons
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario