viernes, 12 de diciembre de 2008

Carta del Restaurante El Padre

Entradas / Appetizers

Pimientos del piquillo rellenos de marisco / Stuffed piquillo peppers of seafood

Rollos de espinacas gratinados / Grated rolls of spinaches

Crepes rellenas de changurro / Crab crepes with seafood sauce

Cogollos con ventresca de bonito / Hearts of Lettuce with Butterfly fillets of Bonito tuna

Croquetas de ave de la casa (10und.) / Handmade poultry croquettes

Berenjena rellena de merluza / Stuffed eggplant of hake

Pastel de setas y gambas / Shrimps with mushrooms pie

Los huevos del padre (Con perdón) (4 pers.) / Organic fried and scrambled eggs with poached potatoes

Anchoas a la bilbaína / Fresh anchovies Bilbaina style

Jamón de bellota (1/2 ración) / Iberian acorn ham

Tabla del Padre (Ibéricos y Queso Zamorano) / Father’s Table (Assortment of Iberian products and cheese)



Pescados / Fish

Tenemos pescado según mercado / Ask about our fresh fish of the day



Carnes / Meats

Escalopines con salsa de champiñón / Scaloppini with mushroom sauce

Carne a la parrilla con dos guarniciones / Stone-grilled tenderloin finished at the table and served with French fries and mixed greens.

Filete de lomo al Roquefort / Beef tenderloin steak with Roquefort sauce

Chuletillas de Lechazo fritas en aceite de oliva / T Bones Baby Lamp

Entrecot con guarnición / Entrecôte steak with garnish

Solomillo a la pimienta / Filet Mignon steak with black pepper sauce

Centro de solomillo a la parrilla / Grilled Tournedo

Pierna de cordero lechal al horno / Baby Veal Steak from Zamora

Solomillo relleno de foie y salsa de trufa / Stuffed filet mignon steak with foie gras and truffle sauce



Postres / Desserts

Helados Artesanos / Artisanal ice cream

Flan casero al caramelo / Housemade caramel custard

Sorbete al Cava / Sorbet with Cava

Tartas caseras de sabores / Daily housemade pies

Mousse de yogurt / Yogurt mousse

Profiteroles rellenos con chocolate caliente / Stuffed profiteroles with hot chocolate

Coulant de chocolate con salsa inglesa / Tiramisu (Tuscan Trifle)

Repostería de la casa para cuatro personas / An assortment of housemade cakes for four persons

No hay comentarios: